Corts Valencianes

Les eleccions del proper mes de maig marcaran un abans i un després al nostre país. Serà un moment determinant per retornar a la ciutadania la dignitat que anys de corrupció i polítiques antisocials ens han furtat.

En les dos darreres legislatures, junt als companys i companyes del col·lectiu de Paiporta, he fet una rigorosa fiscalització al govern municipal, canviant algunes de les seues accions de govern i evitant en més d’una ocasió el malbaratament dels recursos públics.

Han sigut també 8 anys en els que les propostes envers el benestar de les persones, l’educació, el dret a l’habitatge, la joventut, les polítiques d’igualtat, la defensa del medi ambient o de la sanitat pública, entre d’altres, han marcat la línia de treball personal i col·lectiva que s’ha vist en cada moció, en cada pregunta i en cada intervenció en les comissions informatives i en els plens municipals; també, en cada mobilització, en cada manifestació i en cada protesta en les que he estat junt amb la ciutadania.

Pose avui tot eixe cabdal d’experiències i la força necessària acumulada com a regidora i portaveu durant 8 anys del grup municipal Compromís a l’Ajuntament de Paiporta, un poble de 25.000 habitants, al servei de la gestió d’eixe canvi tan necessari al futur govern valencià.

Esta ha sigut una decisió personal, però al mateix temps col·lectiva, avalada per la gent que em coneix i amb la que he treballat colze a colze. Persones que m’han animat a donar este pas perquè volen una veu que les represente a les Corts Valencianes.

Sóc Isabel Martin Gómez.
Em presente a les primàries de Compromís per formar part de la llista a les Corts Valencianes i fer possible el canvi.

Deja un comentario