Sobre mi

Vaig nàixer un fred 5 de desembre de 1973, des d’aleshores he viscut en Paiporta.

Sempre m’han agradat els números i la lògica, per això vaig estudiar Ciències Matemàtiques.

He treballat com a programadora informàtica (amb pantalles «d’eixes negres») en Barcelona i València, també en processament d’enquestes en una empresa de Gandia (d’eixes que fan estimacions electorals), he gaudit donant classes de matemàtiques en un institut de Picanya i els últims anys, al costat de la meua parella, hem fet sobreviure la xicoteta empresa familiar, com tantes  altres persones del nostre país.

Si em pregunteu per la meua trajectòria política, podria dir-vos que el meu primer record el tinc anant a muscles dels meus pares a les manifestacions de «El Saler per al poble», això possiblement em va marcar i em va fer participar en diferents moviments socials i ecologistes. A Paiporta vaig formar part de la Plataforma Salvem el Barranc, aconseguint evitar que formigonaren el barranc al seu pas pel poble, i la Plataforma per la Convivència, formada per aturar el feixisme i la xenofòbia.  També campanyes contra les maleïdes guerres em feien alçar de la cadira i cridar ben fort per aturar-les.

Estic afiliada directament a la Coalició Compromís des de la seua fundació, en la que participe des de l’àmbit local i també a nivell comarcal i de país. Així, sóc membre de l’executiva comarcal Compromís a l’Horta Sud i del Consell General de Compromís. Anteriorment he estat adscrita a Esquerra Unida.

Des de 2007 sóc regidora i portaveu del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Paiporta. També sóc la portaveu del grup a les comissions d’Hisenda i Administració general, a la de Benestar Social i a la comissió d’Ocupació i Treball.

Em preocupa el meu poble, la meua comarca, el meu país. Però em considere ciutadana del món i no puc mirar cap altre costat davant terribles injustícies, per això col·labore amb Amnistia Internacional i Greenpeace.

Deja un comentario