ISABEL MARTÍN ACONSEGUEIX ELS AVALS PER CONCÒRRER A LES PRIMÀRIES PER A LA LLISTA A LES CORTS VALENCIANES

  • La regidora de Paiporta, Isabel Martín, aconsegueix els 60 avals necessaris per concórrer a les primàries de Compromís a les Corts Valencianes.

Captura de pantalla 2014-12-16 18.17.28Dilluns 15 de desembre se’n va obrir el termini per a que les persones que volgueren presentar-se a les primàries obertes de Compromís a les Corts Valencianes per a les diferents circumscripcions electorals recolliren els avals necessaris. Per a la llista de València feien falta 60 avals, el 2% de les persones afiliades en eixa circumscripció.

Isabel Martín va aconseguir els 60 avals en eixe mateix matí, tot i que el termini per reunir-los finalitza el pròxim 28 de desembre. Martín ha declarat sentir-se “abrumada per la ràpida resposta de la gent” i ha aprofitat per “donar les gràcies a totes les persones que m’han donat l’aval i han mostrat així la seua confiança en la meua candidatura”. Martín ha afegit que “este recolzament va acompanyat d’una gran responsabilitat“.

Martín, que pertany a Gent de Compromís, ha manifestat que “els avals li han arribat de totes les comarques de València i de gent de diferents sensibilitats dins de Compromís”, lo que per a ella demostra “que la meua candidatura suposa una opció transversal que representarà a totes les persones de la coalició”.

Martín, llicenciada en Matemàtiques, es va presentar com “una opció seriosa i rigorosa”, i que aporta “una ampla experiència” per “gestionar eixe canvi tan necessari al futur govern valencià”.

Paiporta, 16 de desembre de 2014

Deja un comentario